USI SI FERESTRE

Uşile și ferestrele realizate de Pa&Co International din lemn multistratificat reprezintă soluția ideală pentru izolarea termică şi fonică a unei locuințe, dar și pentru un interior modern şi confortabil.

Ușile și ferestrele produse la Pa&Co International sunt:

  • Izolante – termic și fonic, pentru că lemnul are un coeficient de transmisie a căldurii de trei ori mai mic decât în cazul metalului sau plasticului
  • Fiabile – tehnologia utilizată asigură rezistenţă mare la şocuri şi stabilitatea în timp a materialului, care nu se curbează
  • Lacurile şi vopselele utilizate garantează o durabilitate de peste 15 ani
  • Feroneria de provenienţă germană utilizată asigură rezistentă în timp şi este silenţioasă
  • Etanşe – etanşeitatea uşilor și ferestrelor este garantată şi se obţine prin utilizarea unei tehnologii germane de ultimă generaţie
  • Ecologice – lemnul din care sunt confecţionate păstrează proprietăţile naturale şi reduc la minimum gradul de toxicitate.

Ușile și ferestrele sunt confecţionate din esenţe clasice (brad, molid, larice, stejar) şi din lemn exotic (meranti, mahon sapelli şi mahon sipo)

Ferestrele pot fi realizate îtr-un canat, la dimensiuni cuprinse între 450 x 450 de milimetri şi 1.300 x 2.400 de milimetri, dar şi în 2, 3 sau 4 canaturi, pentru dimensiuni mai mari. Se utilizează geamuri termopan, dar se pot monta şi geamuri antiefracţie sau cu protecţie la radiaţiile solare..

În cazul uşilor de exterior, coeficientul de transfer de căldură este certificat de Institutul ABO Rosenheim din Germania şi este unul dintre cele mai scăzute din Europa (Ud – 0,73 W/m2K)

 

Tipuri de usi si ferestre

Ferestrele pot fi într-un canat sau în 2,3 şi 4 canaturi, în funcţie de dimensiuni.
Etanşarea este asigurată prin utilizarea feroneriei, chederelor şi lăcrimarelor, de producţie germană şi austriacă, ce asigură o închidere pefectă.

Finisarea lemnului se realizează prin lăcuire sau vopsire în câmp electrostatic, în trei straturi, ceea ce permite obţinerea unei game variate de culori .Lacurile şi vopselele folosite garantează o durabilitate de peste 15 ani.

Ferestrele sunt realizate în mai multe modele şi combinaţii:

  • Combinaţie lemn cu aluminiu
  • Combinaţie lemn de răşinoase cu lemn de foioase
  • Combinaţie de culori diferite la interior şi la exterior

Uşile sunt realizate într-un canat, cu lăţime de la 800 mm la 1300 mm şi înălţime de la 2000 mm la 2300 mm. Pentru alte dimensiuni, se pot confecţiona uşi din mai multe elemente.
Grosimile uşilor sunt de 99, 78 şi 73 de milimetri. La cerere, se pot executa uşi cu orice dimensiune, în funcție de nevoile clientului.

descarca instructiuni utilizare usi si ferestre

GALERIE FOTO