MISIUNE SI VIZIUNE
Misiune

Calitate. Responsabilitate. Inovaţie. Acestea sunt valorile pe care ne-am cladit dezvoltarea si misiunea companiei, iar CALITATEA serviciilor, a produselor, dar si a oamenilor care si-au intersectat destinul cu al companiei a devenit principala valoare a culturii noastre de grup.

Cresterea calitatii vietii, siguranta individului au reprezentat misiunea companiei si s-a regasit în produsele si serviciile oferite. Omul si calitatea vietii sale sunt esentiale pentru modul în care facem afaceri. Individul, confortul oferit s-au aflat în centrul atentiei noastre, atunci când am elaborat strategiile companiei si politicile investitionale.

La o viata lipsita de riscuri ne gândim când reparam, asfaltam sau construim drumuri. Ca transportatori, am stiut ca siguranta serviciilor poate conferi clientilor confortul pentru a-si desfasura afacerile. Gama de parchet masiv, panouri, usi si ferestre din lemn produse de noi a avut în vedere, dincolo de considerente economice, preocuparea pentru a face cât mai agreabila viata semenilor. Preocuparea fata de oameni si calitatea vietii lor se regaseste în tehnologiile si utilajele folosite, cu ajutorul carora încercam sa nu tulburam echilibrul oferit de natura.

Viziune

În viziunea noastra,dezvoltarea Pa&Co presupune servicii si produse ce raspund celor mai aspre rigori ale normativelor si legislatiei europene sau al oricarui alt stat civilizat din orice colt al lumii. Brandul Pa&Co International înseamna o permanenta grija pentru calitate, principalul resort al politicii companiei, dar si o gândire integrata a rolului diferitelor divizii, astfel încât stabilitatea companiei sa nu fie influentata de evolutiile interne sau externe ale pietelor de desfacere.