PRELUCRAREA LEMNULUI

Pa&Co International produce, din 1997, parchet triplustratificat, în urma unei investiÅ£ii de peste 30 de milioane de euro. În 2001 a fost introdus patentul “click”, de prindere a plăcilor de parchet, fără adeziv. Prin reinvestirea profitului, au fost deschise ulterior fabrici de panouri, uÈ™i È™i ferestre in lemn.

Capacitate de producție:

  • Peste un milion de metri pătraÅ£i de parchet triplustratificat anual;
  • Aproximativ 110.000 de metri pătraÅ£i de parchet masiv anual;
  • Peste 2.200 de metri cubi de panouri din lemn;
  • ProducÈ›ie anuală de 10.000 de ferestre ÅŸi 10.000 de uÅŸi;
  • Peste 95% dintre produse exportate, într-o reÅ£ea de peste 800 de magazine din Uniunea Europeană

Calitatea produselor marca Pa&Co International a fost apreciată la expoziţii şi saloane de specialitate. Parchetul triplustratificat de Onetti a fost recompensat cu:

  • Premiul pentru calitate, la Salonul de la Madrid, 1997
  • Premiul pentru calitate, Monte Carlo, 1997

Calitatea produselor noastre a fost testată ÅŸi certificată în laboratoare de prestigiu: LGA Nurnberg, Stiftung Warentes, AOB Rosenheim.

vezi detalii

Parchet triplustratificat

Parchetul de OneÅŸti a pătruns pe piaÅ£a Uniunii Europene în 1997, unde s-a impus ca brand, datorită calităţilor sale ÅŸi gamei variate de culori ÅŸi finisaje. Aproximativ un milion de metri pătraÅ£i de parchet triplustratificat sunt exportaÅ£i, anual, într-o reÅ£ea de peste 800 de magazine din Germania, Austria, FranÅ£a, Danemarca, Suedia, Luxemburg, Italia, Spania.

Pa&Co International a fost prima companie de profil din Europa de Est care a produs, în anul 2000, parchetul triplustratificat, cu îmbinare de tip “click”, fără adezivi 

vezi detalii

Parchet masiv

Parchetul masiv îmbina eleganta clasica si durabilitatea panourilor formate dintr-un singur strat cu posibilitatile moderne de finisare, care permit obtinerea unei game variate de culori si modele.

vezi detalii

Panouri de lemn

Pa&Co International produce panouri din lemn masiv care au un domeniu larg de utilizare: mobilă, blaturi de mese, etajere sau ca material de construcÅ£ii (trepte de scări, lambriuri, pardoseli etc)

vezi detalii

Usi

UÅŸile de interior ÅŸi exterior realizate de Pa&Co International din lemn multistratificat vă pot oferi o altă imagine asupra ideii de confort. UÅŸile sunt obÅ£inute prin încleierea longitudinală ÅŸi transversală a lamelelor din lemn, îmbinare care crează o structură stabilă ÅŸi oferă o bună izolare termică ÅŸi fonică.

Ferestrele sunt confecÅ£ionate din esenÅ£e clasice, brad, molid, larice, stejar, care se pretează unui interior elegant, dar ÅŸi din lemn exotic, meranti, mahon sapelli ÅŸi mahon sipo, care aduc în casă parfumul altor continente.