PRELUCRAREA LEMNULUI

Pa&Co International produce, din 1997, parchet triplustratificat, în urma unei investiţii de peste 30 de milioane de euro. În 2001 a fost introdus patentul “click”, de prindere a plăcilor de parchet, fără adeziv. Prin reinvestirea profitului, au fost deschise ulterior fabrici de panouri, uși și ferestre in lemn.

Capacitate de producție:

  • Peste un milion de metri pătraţi de parchet triplustratificat anual;
  • Aproximativ 110.000 de metri pătraţi de parchet masiv anual;
  • Peste 2.200 de metri cubi de panouri din lemn;
  • Producție anuală de 10.000 de ferestre şi 10.000 de uşi;
  • Peste 95% dintre produse exportate, într-o reţea de peste 800 de magazine din Uniunea Europeană

Calitatea produselor marca Pa&Co International a fost apreciată la expoziţii şi saloane de specialitate. Parchetul triplustratificat de Onetti a fost recompensat cu:

  • Premiul pentru calitate, la Salonul de la Madrid, 1997
  • Premiul pentru calitate, Monte Carlo, 1997

Calitatea produselor noastre a fost testată şi certificată în laboratoare de prestigiu: LGA Nurnberg, Stiftung Warentes, AOB Rosenheim.

vezi detalii

Parchet triplustratificat

Parchetul de Oneşti a pătruns pe piaţa Uniunii Europene în 1997, unde s-a impus ca brand, datorită calităţilor sale şi gamei variate de culori şi finisaje. Aproximativ un milion de metri pătraţi de parchet triplustratificat sunt exportaţi, anual, într-o reţea de peste 800 de magazine din Germania, Austria, Franţa, Danemarca, Suedia, Luxemburg, Italia, Spania.

Pa&Co International a fost prima companie de profil din Europa de Est care a produs, în anul 2000, parchetul triplustratificat, cu îmbinare de tip “click”, fără adezivi 

vezi detalii

Parchet masiv

Parchetul masiv îmbina eleganta clasica si durabilitatea panourilor formate dintr-un singur strat cu posibilitatile moderne de finisare, care permit obtinerea unei game variate de culori si modele.

vezi detalii

Panouri de lemn

Pa&Co International produce panouri din lemn masiv care au un domeniu larg de utilizare: mobilă, blaturi de mese, etajere sau ca material de construcţii (trepte de scări, lambriuri, pardoseli etc)

vezi detalii

Usi

Uşile de interior şi exterior realizate de Pa&Co International din lemn multistratificat vă pot oferi o altă imagine asupra ideii de confort. Uşile sunt obţinute prin încleierea longitudinală şi transversală a lamelelor din lemn, îmbinare care crează o structură stabilă şi oferă o bună izolare termică şi fonică.

Ferestrele sunt confecţionate din esenţe clasice, brad, molid, larice, stejar, care se pretează unui interior elegant, dar şi din lemn exotic, meranti, mahon sapelli şi mahon sipo, care aduc în casă parfumul altor continente.