USI SI FERESTRE

Uşile și ferestrele realizate de Pa&Co International din lemn multistratificat reprezintă soluția ideală pentru izolarea termică şi fonică a unei locuințe, dar și pentru un interior modern şi confortabil.

Ușile și ferestrele produse la Pa&Co International sunt:

  • Izolante – termic È™i fonic, pentru că lemnul are un coeficient de transmisie a căldurii de trei ori mai mic decât în cazul metalului sau plasticului
  • Fiabile – tehnologia utilizată asigură rezistenţă mare la ÅŸocuri ÅŸi stabilitatea în timp a materialului, care nu se curbează
  • Lacurile ÅŸi vopselele utilizate garantează o durabilitate de peste 15 ani
  • Feroneria de provenienţă germană utilizată asigură rezistentă în timp ÅŸi este silenÅ£ioasă
  • EtanÅŸe – etanÅŸeitatea uÅŸilor È™i ferestrelor este garantată ÅŸi se obÅ£ine prin utilizarea unei tehnologii germane de ultimă generaÅ£ie
  • Ecologice – lemnul din care sunt confecÅ£ionate păstrează proprietăţile naturale ÅŸi reduc la minimum gradul de toxicitate.

Ușile și ferestrele sunt confecţionate din esenţe clasice (brad, molid, larice, stejar) şi din lemn exotic (meranti, mahon sapelli şi mahon sipo)

Ferestrele pot fi realizate îtr-un canat, la dimensiuni cuprinse între 450 x 450 de milimetri ÅŸi 1.300 x 2.400 de milimetri, dar ÅŸi în 2, 3 sau 4 canaturi, pentru dimensiuni mai mari. Se utilizează geamuri termopan, dar se pot monta ÅŸi geamuri antiefracÅ£ie sau cu protecÅ£ie la radiaÅ£iile solare..

În cazul uÅŸilor de exterior, coeficientul de transfer de căldură este certificat de Institutul ABO Rosenheim din Germania ÅŸi este unul dintre cele mai scăzute din Europa (Ud – 0,73 W/m2K)

 

Tipuri de usi si ferestre

Ferestrele pot fi într-un canat sau în 2,3 ÅŸi 4 canaturi, în funcÅ£ie de dimensiuni.
EtanÅŸarea este asigurată prin utilizarea feroneriei, chederelor ÅŸi lăcrimarelor, de producÅ£ie germană ÅŸi austriacă, ce asigură o închidere pefectă.

Finisarea lemnului se realizează prin lăcuire sau vopsire în câmp electrostatic, în trei straturi, ceea ce permite obÅ£inerea unei game variate de culori .Lacurile ÅŸi vopselele folosite garantează o durabilitate de peste 15 ani.

Ferestrele sunt realizate în mai multe modele ÅŸi combinaÅ£ii:

  • CombinaÅ£ie lemn cu aluminiu
  • CombinaÅ£ie lemn de răşinoase cu lemn de foioase
  • CombinaÅ£ie de culori diferite la interior ÅŸi la exterior

UÅŸile sunt realizate într-un canat, cu lăţime de la 800 mm la 1300 mm ÅŸi înălÅ£ime de la 2000 mm la 2300 mm. Pentru alte dimensiuni, se pot confecÅ£iona uÅŸi din mai multe elemente.
Grosimile uÅŸilor sunt de 99, 78 ÅŸi 73 de milimetri. La cerere, se pot executa uÅŸi cu orice dimensiune, în funcÈ›ie de nevoile clientului.

descarca instructiuni utilizare usi si ferestre

GALERIE FOTO