COMUNICATE DE PRESA
Terenul de echitatie

22-04-2008

Terenul de echitaţie, reabilitat de compania Pa&Co International, a primit omologarea FEI
În perioada 18-22 aprilie, compania Pa&Co International SRL a reabilitat terenul de echitaÅ£ie din cadrul Bazei de Călărie „Felix Å¢opescu”, patronată de Jandarmeria Română. Acesta este primul teren de acest gen din România care a fost omologat de FederaÅ£ia Ecvestră InternaÅ£ională.
Pentru reabilitarea terenului, Pa&Co International a intervenit cu utilaje performante şi o echipă formată din cei mai buni ingineri specialişti. Lucrarea a fost condusă de Ionuţ Căşuneanu, directorul general al companiei.
Terenul a necesitat o reabilitare completă pentru a putea găzdui un concurs de echitaÅ£ie de nivel internaÅ£ional. Pa&Co International a reuÅŸit în decurs de cinci zile, să aducă terenul la standardele FEI.
SpecialiÅŸtii constructori de la Pa&Co International au reamenajat terenul de echitaÅ£ie gândidu-se în primul rând la siguranÅ£a celor care vor concura aici.
Problemele principale întâlnite la baza de călărie au fost înlăturate de către Pa&Co International prin construcÅ£ia unui sistem nou de drenare.
Pe toată suprafaÅ£a terenului stratul superior a fost decopertat până la o adâncime de aproximativ 50 cm. Terenul a fost nivelat ÅŸi compactat respectând măsurătorile topometrice pentru o drenare corespunzătoare. Stratul compactat de pământ a fost acoperit în întregime cu geotextil peste care s-a aÅŸternut un strat de nisip ÅŸi textil special, cu proprietăţi imperative pentru amortizarea săriturilor.
Pentru a creea condiÅ£iile optime pentru desfăşurarea unui concurs, în imediata apropiere a terenului principal, Pa&Co International a amenajat un teren pentru încălzire, cu o suprafaţă totală de aproximativ 2400 m2. Accesul spectatorilor spre terenul de concurs se va face pe aleea special amenajată în acest scop.
Pa&Co International a executat această lucrare cu profesionalism ÅŸi seriozitate, susÅ£inând dezvoltarea echitaÅ£iei în România. Sperăm ca acest teren de echitaÅ£ie să găzduiască pe viitor căt mai multe concursuri naÅ£ionale ÅŸi internaÅ£ionale.
Pa&Co International urează succes tuturor concurenţilor!