SPORT

Într-o lume dominată de sportul “rege”, considerăm de datoria noastră să sprijinim și alte ramuri sportive și să contribuim la restituirea unei tradiţii ale sportului românesc. Ternisul de câmp, echitația, handbalul sunt în esență şanse de a educa spiritul de competiţie şi de fair-play al tinerilor. Iar când vorbim despre educaţie, ne referim inclusiv la atmosfera din jurul competiţiilor şi la sportivitatea publicului.

Trofeul ”Pa&Co International” la tenis de câmp

În toamna anului 2009 s-a desfășurat Cupa “Pa & Co International” la tenis de câmp. Turneul a fost înscris în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi s-a adresat atât juniorilor, cât şi veteranilor.

Peste 70 de copii de la cluburi din Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Iaşi, Focşani, Galaţi etc s-au întrecut la categoriile 8 ani, 10 ani şi 12 ani, feminin şi masculin. O a doua săptămână a fost rezervată veteranilor. Peste 50 de tenismani din Bucureşti, Focşani, Braşov, Iaşi, Târgovişte, Neamţ, Sfântu Gheorghe, Bacău, Vaslui, Botoşani, Brăila, Galaţi, Suceava, Adjud, Oneşti s-au luptat pentru a-şi adjudeca Trofeul “Pa&Co International”.

Competiţie a fost un succes, dacă este să luăm în calcul numărul semnificativ de competitori valoroşi, din toate zonele ţării, care s-au întrecut. Pa&Co International a considerat că un astfel de turneu este un câştig pentru Oneşti şi, poate, un prim pas în readucerea sportului oneştean la gloria de odinioară.

Reprezentanții companiei intenționează să transforme în tradiție Cupa ”Pa&Co International” la tenis de câmp.

Pa & Co International susţine eleganţa în sport

Compania Pa&Co International a reabilitat, în ursul lunii aprilie 2008, Baza de Călărie “Felix Ţopescu” din Ploiești, la parametrii impuşi de Federaţia Ecvestră Internatională. O provocare specială, în care ne-am implicat financiar şi logistic şi am finalizat în cinci săptămâni lucrările complexe de refacere a terenului de echitaţie şi a anexelor acestuia.

Specialiştii firmei noastre au proiectat şi au realizat un nou sistem de drenare şi au intervenit asupra terenului, decopertat până la o adâncime de 30 de centimetri. Pământul a fost acoperit cu material geotextil, peste care s-a aşternut nisip şi textil special, cu proprietăţi în amortizarea săriturilor. Pa&Co International a amenajat şi un teren de încălzire pentru concurenţi, cu o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi, creându-se, astfel, condiţiile pentru desfăşurarea unor competiţii de înalt nivel.

Handbal masculin

Pa&Co International susține echipa de Handbal masculin a municipalității băcăuane, o echipă aflată în partea de sus a clasamentelor. Succesul echipei redă o tradițier pe cale de a se pierde, aceea a succeselor handbaliștilor băcăuani.