SOCIETATE

Calamitatile naturale din anii 2005 si 2006 au demonstrat ca Pa&Co International nu ramane insensibila fata de oamenii aflati in situatii limita. In vara anului 2005, cand mii de persoane din zona Moldova au ramas izolate din cauza inundatiilor, compania a redat circulatiei peste o suta de kilometri de drumuri nationale, judetene si comunale, in urma solicitarilor autoritatilor locale. Angajatii si utilajele Pa&Co International au intervenit pentru refacerea comunicarii din cateva zeci de localitati izolate.

In urma inundatiilor din vara anului 2010, peste 5.000 de metri patrati de parchet triplustratificat marca Pa&Co au fost donate catre locuitorii din Dorohoi, judetul Botosani, care au avut casele distruse.

Aproximativ 200 de copii din judetul Bacau, proveniti din familii sinistrate, au beneficiat de o tabara sponsorizata de compania noastra, in vara aceluiasi an.

Un grup de 100 de copii din familiile sinistrate de inundaÈ›iile din vara anului 2010 din judeÈ›ul Bacău a petrecut o săptămână în tabăra Sălătruc, DărmăneÅŸti. Copiii au fost însoÈ›iÈ›i de zece cadre didactice È™i au beneficiat de pensiune completă ÅŸi transport, în valoare totală de peste 10.000 de euro. IniÅ£iativa ÅŸi finanÅ£area acestei tabere au aparÈ›inut doamnei Paulina Căşuneanu, care a sperat ca, prin acest demers, să le atenueze părinÅ£ilor ÅŸi celor mici perioada dificilă pe care au traversat-o după dezastrul provocat de ape.

SelecÅ£ia participanÅ£ilor la tabără s-a realizat prin intermediul Prefecturii Bacău, cu sprijinul autorităţilor locale. Doamna Paulina Căşuneanu, a dorit ca toÅ£i copiii să provină din familii sinistrate, asfel ca părinÅ£ii implicaÅ£i în procesul de reconstrucÅ£ie să fie degrevaÅ£i, cel puÅ£in pentru câteva zile, de grijile inerente supravegherii celor mici.

Sponsorizarea taberei a reprezerntat un prim ajutor oferit È™i a fost urmat de o donaÅ£ie de 3.500 de metri pătraÅ£i de parchet triplustratificat din lemn, în valoare de peste 50.000 de euro. Sponsorizarea s-a realizat prin intermediul FundaÈ›iei ”Mereu aproape”, iar parchetul a ajuns la casele sinistraÈ›ilor din Dorohoi.